صادرات به ارمنستان حجم صادرات و واردات ارمنستان

ساخت وبلاگ

حجم صادرات و واردات ارمنستان

حجم صادرات ارمنستان به دلیل داشتن رشد اقتصادی ثابت و متعادل و همچنین بهره مند بودن از نظام تجارت آزاد از سال 1999 به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرد و به همراه آن به دلیل رشد تولیدات داخلی، واردات نیز کاهش یافت. در سال 1999 حجم صادرات این کشور به میزان 5.1% افزایش یافت و این در حالی است که رشد واردات با 10-% به حد منفی رسید.
در سال 2004 حجم صادرات و واردات به ترتیب 4.3% و 5.6% افزایش یافت. در سال 2005 روند رشد صادرات ادامه پیدا کرد و به 31.5% رسید.

در حال حاضر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، اتحادیه کشورهای مستقل مشترک المنافع، ایالات متحدهُ آمریکا کشورهای اصلی صادرکننده و واردکننده به ارمنستان هستند.
مهم ترین اقلام وارداتی ارمنستان

    سوختهای معدنی و روغنهای معدنی
    مروارید طبیعی یا پرورده و سنگهای گرانبها یا نیمه گرانبها
    رآکتورهای هسته ای و دیگ بخار
    چوپ پنبه و اشیاء ساخته شده از چوپ پنبه
    ماشین آلات و دستگاههای برقی و اجزاء و قطعات آنها
    وسایط نقلیه زمینی غیر از نواقل روی خط آهن یا تراموا
    مصنوعات از چدن، آهن و فولاد
    چدن، آهن و فولاد
    غلات
    مواد پلاستیکی و اشیاء ساخته شده از آنها
    محصولات دارویی
    توتون و تنباکو و بدل توتون و تنباکوی ساخته شده
    آلومینیوم و مصنوعات از آلومینیوم
    دستگاه های اپتیک و عکاسی و قطعات وابسته
    کاغذ و مقوا: اشیاء ساخته شده ازخمیرکاغذ
    وسایل نقلیه هوایی، فضایی و اجزاء و قطعات آنها
    نوشابه ها، آبگون های الکلی و سرکه
    گوشت و احشاء خوراکی
    چوب و اشیاء چوبی
    کاکائو و فرآورده های آن
    چربی ها و روغن های حیوانی و نباتی
    مبل
    شیشه و محصولات شیشه ای
    محصولات سرامیکی
    قند و شیرینی
    کائوچو و اشیاء ساخته شده از آن
    روغنهای اسانسی و شبه رزین ها
    سنگ فلز، جوش و خاکستر
    میوه و میوه های سخت پوست خوراکی
    صابون
    ماشین آلات صنعتی
    لباس و متفرعات لباس، غیر کشباف یا غیر قلاب باف
    شیر و محصولات لبنی
    فرآورده های خوراکی گوناگون
    فرآورده ها از سبزیجات و میوه ها
    فرآورده های غلات، آرد و نشاسته
    عصاره های دباغی یا رنگرزی
    آخال و تفاله صنایع خوراک سازی
    محصولات شیمیایی غیر آلی
    محصولات گوناگون صنایع شیمیایی
    کیف، کفش و اجزاء وابسته
    مصنوعات از سنگ، گچ و سیمان
    سایر اشیاء نساجی دوخته مهیا
    سبزیجات، نباتات و غده های زیرخاکی خوراکی
    فرآورده های گوشت، ماهی یا قشرداران
    مصنوعات گوناگون از فلزات معمولی
    لباس و متفرعات لباس، کشباف یا قلاب باف
    مواد آلبومینوئید
    اشیای هنری، اشیاء کلکسیون یا عتیقه
    نمک، گوگرد، خاک و سنگ
    محصولات شیمیایی آلی
    محصولات صنعت آرد سازی
    کتاب، روزنامه، تصویر و سایر محصولات صنعت چاپ
    ابزارها و ابزارآلات
    اسباب بازی و لوازم ورزش
    کودها
    اشیاء صنعت ساعت سازی
    پنبه
    مس و مصنوعات از مس

مهرگان سفر ایرانیان درارمنستان= 0037494762979 (وایبر٫ایمو٫واتساپ٫تلگرام٫لاین       imo/viber/telegram/line/whatsapp 0037494762979

صادرات به ارمنستان

ایران و پاکستان حجم بالایی از کالاها را برای صادرات به ارمنستان ارسال می نمایند. برخی از کشورها تعرفه های سنگینی برای میوه ها وضع کرده اند،از  جمله آن می توان به ایران و ترکیه اشاره نمود. ایران یکی از صادرکنندگان اصلی گوجه فرنگی، پیاز و هویج به ارمنستان می باشد. سالانه صادرات پیاز از ایران به ارمنستان حدود 300 تن برآورد شده است.دومین صادرکننده بزرگ میوه بعد از کشور ایران به ارمنستان کشور گرجستان می باشد. در سال گذشته بیش از 100 تن نارنگی از پاکستان به ارمنستان صادر شده است. در زمینه گل و گیاه ، صادرات به روسیه و نیز ارمنستان از طریق ایران انجام می شود. صادرات طیور و فرآورده های آن آزاد است و ممنوعیتی وجود ندارد. صادرات جوجه شترمرغ برای اولین باراز دامغان به کشور ارمنستان انجام گرفت. صادرات دام ممنوع می باشد و دام به صورت رسمی از ایران خارج نمی شود،اما طیور به صورت جوجه یک روزه و گوشتی، تخم طیور، گوشت و سایر فرآورده های طیور به کشورها ممنوعیتی ندارد و می توان آنها را صادر کرد. جوجه شترمرغ های ارسالی باید واکسیناسیون و تغذیه مناسب داشته باشند و باید اخذ مجوزهای لازم را از وزارت صنعت و معدن و تجارت و بهداشت و نیز گمرک بگیرند.پیش بینی می شود در سال 95،از استان کهگیلویه و بویراحمد، صادرات دو میلیون گل شاخه بریده به روسیه و ارمنستان انجام شود.

اهمیت تجارت و صادرات با ارمنستان

در طی سال‌های اخیر حجم مبادلات تجاری ایران و ارمنستان حدود 320 میلیون دلار بوده، اما با توجه به شرایط مساعد دو کشور باید مبادلات را افزایش داد. زمینه‌های بسیاری برای توسعه و صادرات به ارمنستان وجود دارد، تا کنون بخشی از آن انجام شده و بخش دیگر آن، نیازمند توجه و رفع موانع است. خوشبختانه روابط تجاری دو کشور، روند رو به رشدی داشته ،به  طوری که تجار وبازرگانان ایرانی با ارمنستان در سطح بالایی همکاری می نمایند ،اما برخی مشکلات وجود دارد و باید به آنها رسیدگی شود.تعرفه‌های ایجاد شده برای دو کشور باعث تسهیل رفت و آمد آزادانه تجارشده و توسعه روابط بازرگانی دو طرف را سبب می شود.مذاکراتی دربخش خصوصی بین دو کشورصورت گرفته و به تحقق توافق‌هایی بین دولتها کمک شایانی می نماید.زمینه‌های متنوعی برای توسعه روابط تجاری ایران و ارمنستان وجود دارد، به نحوی که در ایران فعالانی از بخش‌های مختلف اقتصادی مانند نفت و پتروشیمی، کشاورزی و مواد غذایی و غیره حضور دارند.از کالاهای صادراتی به ارمنستان از سوی ایران می توان به سنگ معدن، نفت و فرآورده‌های نفتی، قیر، موم، پلاستیک و محصولات پلاستیکی، مواد شیمیایی غیر‌آلی، ایزوتوپ‌های رادیو اکتیو، کود شیمیایی، نمک، گوگرد، خاک و سنگ، مصالح ساختمانی، سنگ آهک و سیمان اشاره نمود.

کالاهای صادراتی ممنوع به جمهوری ارمنستان

از کالاهای ممنوع در صادرات به ارمنستان می توان به اسلحه ،مهمات،مواد منفجره،جنگ افزار نظامی،لوازم یدکی و وسایلی جهت ساخت سلاح،البسه و پوشاک نظامی و نیز داروها و مواد مخدر ،مواد و داروهایی که استفاده  آن اثرات روحی شدیدی داشته باشند و همچنین وسایل لازم جهت استفاده از داروها و مواد فوق اشاره نمود.فهرست کاهایی که عبور ترانزیت آنها از خاک ارمنستان ممنوع است اعم از انواع سلاح،مهمات،مواد اتمی،منابع تشعشعات یونیزه شده و سموم و نیز داروهای مخدر می باشند.

معاقیت های هزینه های گمرکی در صادرات به ارمنستان

در مواردی کالاهای صادراتی به ارمنستان از هزینه های گمرکی معاف می شوند و این کالاها ،کالاهایی هستند که برای امور بشر دوستانه و خیریه در حوزه مالیاتی جمهوری ارمنستان صادر می شوند.اشخاص حقیقی،بجز اشخاص حقوقی کالاهای به همراه داشته را ،به نحوی که قانون تعیین کرده ،می توانند از مرز گمرکی ارمنستان عبور دهند.اشخاص حقیقی کالاهای وارداتیشان، از مقدار تعیین شده در بند ماده 16 قانون جمهوری ارمنستان ،برای عوارض گمرکی نباید بیشتر باشد.وسایلی که از ارزش فرهنگی برخوردارند ،طبق قانون مصوب ،موقتی از مرز کشور خارج و یا وارد شده باشند،همچنین خودروهای حمل ونقل بین المللی ،برای عبور انتقالات استفاده شده باشند،از معافیت های هزینه های گمرکی در صادرات به ارمنستان برخوردار می شوند.

مهرگان سفر ایرانیان در ......
ما را در سایت مهرگان سفر ایرانیان در ... دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9armanestanyerevan7 بازدید : 572 تاريخ : شنبه 19 فروردين 1396 ساعت: 12:16