انواع شرایط اقامت در ارمنستان که به ۳ دسته تقسیم میشود

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

مهرگان سفر ایرانیان درارمنستان= 0037494762979 (وایبر٫ایمو٫واتساپ٫تلگرام٫لاین       imo/viber/telegram/line/whatsapp 0037494762979

ثبت شرکت در ارمنستان، مراحل، مدارک و هزینه ثبت شرکت در کل ثبت شرکت در ارمنستان برای دو منظور اصلی انجام می شود

  1. جهت راه اندازی کسب و کار و مجوز کار
  2. جهت گرفتن اقامت 

     

    1. ثبت شرکت حضوری، یعنی کل اعضای شرکت و مدیرعامل باید در ارمنستان حضور داشته باشد.
    2. ثبت شرکت غیر حضوری، نیازی به حضور هیچ یک از اعضای شرکت، حتی مدیر عامل نیست، کل مراحل با وکالتی که ما درارمنستان تنظیم میکنیم، انجام میشود.

      

    مدارک لازم جهت ثبت شرکت در ارمنستان

    1. اسکن پاسپورت اعضاء شرکت
    2. اعلام موضوع فعالیت شرکت
    3. معرفی اعضای شرکت + میزان سهام هر یک (امکان ثبت شرکت با 1 نفر نیز امکانپذیر است. در این صورت مدیرعامل مالک 100 درصد شرکت و سهام است)
    4. معرفی حداقل 3 نام جهت نام شرکت
    5. معرفی مشخصات تماس آدرس، تلفن، ایمیل اعضاء شرکت در ایران

    توضیحاتی در خصوص ثبت شرکت در ارمنستان

    • مجوز کار محسوب می شود، یعنی شما برای هرگونه فعالیت قانونی در ارمنستان باید شرکت ثبت  کنید.
    • عنوان و موضوع  شرکت ثبت شرکت در ارمنستان کلی می باشد، یعنی هیچگونه محدودیت فعالیتی وجود ندارد.
    • کل شرکت ها از نوع تجاری ثبت می شوند.
    • برای ثبت شرکت شما نیاز به هیج سرمایه اولی نخواهید داشت.
    • برای ثبت شرکت در ارمنستان، شما نیاز به یک آدرس واقعی دارید، که بعد از به تفوافق رسیدن با ما می توانید از آدرس ما در ارمنستان استفاده کنید.
    • شرکت ثبت شده در ارمنستان تاریخ انقضاء ندارد و دائمی می باشد، یعنی تا زمانی که شما اقدام به لغو شرکت نکنید، آن شرکت متعلق به شما خواهد بود.

      نکته مهم:

    1. بعد از ثبت شرکت، شما باید در طول ان ماهی که شرکت ثبت شده حتما حسابدار داشته باشید و شرکت را فعال و ماهیانه بیمه پرداخت نمایید. (برای آن دسته از دوستانی که واقعأ دنبال بیزنس و فعالیت هستند)
    2. بعد از ثبت شرکت، شما باید در طول ان ماهی که شرکت ثبت شده ،حتما آن شرکت را غیر فعال(سرد کردن شرکت) کنیید،

    غیر فعال کرن شرکت در ارمنستان

    آن دسته از دوستانی که بعد از ثبت شرکت، به هردلیلی فعلأ ازفعالیت منصرف هستند توصیه می شود که شرکت ثبت گردیده را غیر فعال کنند، این کار با ارائه مدارک شرکت به ما در طول یک روز انجام می شود.

    هزینه های بیمه و حسابداری

    • هزینه حسابداری بستگی به حجم فعالیت شرکت شما دارد وحداقل ۵۰ دلار می باشد.
    • هزینه بیمه ماهیانه شما که باید پرداخت  شود ۴۰ دلار می باشد، بستگی به حقوق شما دارد.
    • برای یک شرکت فعال فرستادن بیمه برای مدیرعامل شرکت کافی میباشد و نیاز پرداخت بیمه برای همه اعضای شرکت نمی باشد.
    سند ثبت شرکت در ارمنستان
    نمونه سند ثبت شرکت در ارمنستان

ازدواج مرد ایرانی با زن غیر ایرانی


متقاضیان ثبت ازدواج میتوانند با تکمیل و ارائه مدارک زیر به سفارت درخواست ثبت ازدواج بنمایند . پس از بررسی مدارک توسط مسئول مربوطه و در صورت کامل بودن مدارک از طریق تلفنی که در درخواستنامه اعلام نموده اند از تاریخ حضور در سفارت برای امضاء دفاتر ثبت ازدواج مطلع خواهند شد . حضور زن خارجی برای ثبت ازدواج در محل سفارت الزامیست . براساس قانون مدنی همسران خارجی مردان ایرانی پس از ثبت ازدواج تبعه ایران محسوب می شوند و برای آنها شناسنامه و درصورت درخواست گذرنامه ایرانی صادر می گردد .

 


مدارک لازم :
۱- درخواستنامه تکمیل شده شماره ( ۲۰۴ ) برای ثبت ازدواج با زن خارجی و صدور شناسنامه ایرانی ( زن خارجی میتواند مشخصات خود را در درخواستنامه به انگلیسی بنویسد )
۲- درخواستنامه تکمیل شده شماره ( ۲۰۶ ) مبنی بر صدور شناسنامه برای بانوان خارجی 
* درخواستنامه تکمیل شده شماره ( ۲۰۵ ) برای استفاده از نام خانوادگی شوهر ( درصورت تمایل )
۳- اصل شناسنامه جدید مرد
* درخواستنامه تکمیل شده شماره ( ۲۱۹ ) برای صدور گواهی تجرد ( فقط درصورتی که شناسنامه مرد المثنی باشد )
۴- گواهی ولادت بین المللی زن ( که اسامی و تابعیت پدر و مادر زن نیز در آن نوشته شده باشد ) صادره توسط شهرداری که مهر و امضا شده باشد ( نام و نام خانوادگی والدین زن باید به زبان فارسی در یک برگ جداگانه نیز نوشته شود ) ( در صورتی که زن غیر ارمنی باشد گواهی ولادت زن باید توسط سفارت کشور متبوع و وزارت امور خارجه ارمنستان و یا سفارت ایران در کشور محل تولد زن خارجی تایید گردد . که این کار از طریق سفارت انجام می پذیرد )
۵- یک برگ تصویر ( کپی ) کارت تابعیتی زن ( پشت و رو ) 
۶- اصل گواهی تشرف زن به دین مبین اسلام صادره مراکز اسلامی مورد تایید سفارت 
۷- اصل گواهی جاری شدن صیغه عقد شرعی صادره مراکز اسلامی مورد تایید سفارت ( برای هموطنان زرتشتی کلیمی و مسیحی ارائه گواهی انجام تشریفات نکاح براساس رویه معمول در ادیان مذکور الزامی است ) 
۸- اصل سند رسمی ازدواج ارمنی ( در صورتی که سند رسمی ازدواج غیر ارمنی باشد ، اصل سند باید توسط سفارت کشور متبوع زن در ارمنستان تائید و سپس توسط وزارت امور خارجه ارمنستان تصدیق گردد ) 
۹- اصل گواهی تندرستی زوجین شامل گروه خون ، عدم ابتلاء به بیماری مقاربتی ، ایدز ، تالاسمی ( Thalassaemie ) و اعتیاد به مواد مخدر و گواهی مبنی بر بلامانع بودن ازدواج از نظر RH خون از یکی از بیمارستانها و یا مراکز پزشکی معتبر ( در صورتیکه از ازدواج شرعی زوج بیش از یکسال سپری شده باشد نیازی به ارائه این گواهی نیست )
۱۰- هشت قطعه عکس جدید ۴×۳ تمام رخ ، بدون کلاه و عینک و با زمینه سفید از زن و چهار قطعه از مرد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد . 

 

 

مهرگان سفر ایرانیان درارمنستان= 0037494762979 (وایبر٫ایمو٫واتساپ٫تلگرام٫لاین       imo/viber/telegram/line/whatsapp 0037494762979

اقامت در ارمنستان - شرایط، مدارک، هزینه و زمان اخذ اقامت ارمنستان

  1. برای اخذ اقامت نیاز به ثبت شرکت دارید، اگر هنوز ثبت نکرده اید باید اقدام کنید.
  2. ارائه مدارک شرکت (سند شرکت، اساسنامه، و مهر شرکت)
  3. تهیه گواهی پزشکی
  4. ترجمه رسمی پاسپورت متقاضیان اقامت به زبان ارمنی
  5. تکمیل فرم های مربوطه به دادخواست دریافت اقامت
  6. واریز کردم مبلغ 105 هزار درام ارمنستان به حساب دولتی
  7. مراجعه به اداره اقامت در ارمنستان و پیگیری مراحل درخواست

اگر به عنوان دانشجو به ارمنستان خواهید آمد پس نگران اخذ اقامت ارمنستان نباشید چون به نحوی عاری از مشکل با اقامت شما در ارمنستان (برای طول مدت تحصیل) موافقت خواهد شد ولی اگر دانشجو نیستید باید زمینه ای را فراهم کنید تا اقامت شما را درارمنستان توجیه کند. اگر شما ایرانی ارمنی تبار باشید با سه ماهامکان این وجود دارد که با درخواست اقامت دائم شما در ارمنستان موافقت شود ولی اگر این شرایط را ندارید به شما پیشنهاد می کنیم از طریق ثبت شرکت در ارمنستان برای مدت نامحدودی شرایط قابل قبول برای درخواست اقامت ارمنستان خود را فراهم آورید. شما با  می توانید بدون مشکل و پس از زمانی حدود 25 روز کاری، اقامت ارمنستان  را به مدت یک سال دریافت کنید و پس از دو الی چهار بار تمدید این اقامت (سه تا پنج سال اقامت در ارمنستان) و دانستن زبان ارمنی (خواندن و نوشتن) درخواست اقامت ارمنستان را به مراجع مربوطه تسلیم کنید. اگر زبان ارمنی نمی دانید ما به شما کمک خواهیم کرد.

مهرگان سفر ایرانیان درارمنستان= 0037494762979 (وایبر٫ایمو٫واتساپ٫تلگرام٫لاین       imo/viber/telegram/line/whatsapp 0037494762979

تحصیل در ارمنستان کلیات تحصیل در ارمنستان

ایروان با 15 دانشگاه یک شهر دانشگاهی با جمعیت حدودا یک میلیون نفر است.

یک شهر دانشجویی که با استقبال بسیار زباد ایرانیان مواجه شده است طوری که اینک حدود 3000 دانشجوی ایرانی در ایروان زندگی می کنند.

استقبال زیاد ایرانی ها به دلیل شرایط خاص این کشور می باشد که شامل :

    ارزانتر بودن و گاهی همطراز بودن هزینه زندگی و تحصیلات با ایران است .
    نزدیکی سطح فرهنگی اجتماعی دو کشور و قابلیت انطباق سریع دانشجویان با محیط است.
    معتبر بودن اکثر دانشگاههای ارمنستان توسط وزارت علوم ایران
    وجود ارتباطات تاریخی فرهنگی هنری و حتی نژادی و زبانی بین دوکشور
    حضور تعداد قابل توجهی از ارامنه در ایران و ایرانیان درارمنستان که با زندگی مسالمت آمیز درکنار یکدیگر خو گرفته اند.
    شهریه دانشگاهها نسبتا پایین و همسان با دانشگاهها ی ایران است.
    امنیت فردی واجتماعی بالا و درصد بسیار پایین شرارتهای اجتماعی از قبیل قتل و دزدی و تجاوز به عنف و مواد مخدرو است.
    ارمنستان 40کیلومتر مرز مشترک با ایران دارد و فاصله نزدیک تبریز تا ایروان 600 کلیومتر است . رفت و آمد سریع و کم هزینه می باشد که یک ساعت و 15 دقیقه مدت زمان مسافرت هوایی و 20 ساعت مدت زمان مسافرت زمینی از تهران است.

دانشگاه آمریکایی ها در ارمنستان

اخذ پذیرش و تحصیل در ارمنستان دررشته ها وگرایش های مختلف

اخذ پذیرش و تحصیل در ارمنستان دررشته ها وگرایش های مختلف کشاورزی؛ علوم پایه؛ علوم انسانی؛  هنر؛  بیوتکنولوژی؛ مهندسی؛ علوم پزشکی و اکثر رشته های تخصصی پزشکی به صورت ترددی، نیمه حضوری و یا حضوری و با مترجم مقدور است.

تحصیل وزندگی در ارمنستان با هزینه مناسب ودر همسایگی تبریز با هزینه زندگی تقریبا هم سطح با ایران مقدور است. همچنین رفت وآمد آسان، سریع وکم هزینه با 4 پرواز در هفته و21 حرکت زمینی از تهران به ایروان در هفته از ارمنستان به ایران امکان پذیر است.
ارمنستان دارای آمار بزهکاری وخشونت پایینی ست که امنیت زندگی در این کشور را به حد قابل توجهی ارتقا می بخشد.
بسیاری از دانشگاههای این کشور مورد تایید وزارت علوم ایران و به رسمیت شناخته شده برای سایر کشورهای اروپایی جهت ادامه تحصیل در این کشورهاست.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام در دانشگاه های ارمنستان

    اصل شناسنامه
    اصل دیپلم یا اصل گواهی دیپلم با مهر تائید آموزش و پرورش منطقه برای مقطع کارشناسی
    اصل ریزنمرات سه سال دبیرستان با مهر تائید آموزش و پرورش منطقه
    6 قطعه عکس 4*3 رنگی 
    گواهی سلامت و آزمایش پزشکی (در ارمنستان توسط وکیل گرفته می شود)

تبصره: برای مقاطع فوق و دکترا ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانس

نظام آموزشی ارمنستان و چگونگی ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاههای ارمنستان
تحصیلات دانشگاهی :

پذیرش دانشجویان در این کشور مشروط به قبولی در کنکور ورودی می باشد و در حال حاضر به طور تقریبی 10 درصد از کل دانش آموختگان مدارس متوسطه این کشور موفق به ورود دانشگاه می شوند.

تحصیلات رایگان دانشگاهی تنها شامل افرادی می شود که حد نصاب لازم در امتحان ورودی کسب نموده باشند حدودا 40% ازاین دانشجویان موفق به اخذ بورس دولت می شوند و 60% دیگر شهریه پرداخت می کنند . که شامل خارجیان نمیشود.

برای پذیرش دانشجویان خارجی مقررات خاصی وجود دارد و کنکوری برای آنان برگزار نمیشود و این گروه از دانشجویان ملزم به پرداخت شهریه می باشند . و دانشجویان ایرانی بعد از 18 ماه تحصیل میتوانند طبق مقررات ایران به کشور باز گردند.

دوره های تحصیلی :

    Bakalav : (لیسانس ) شامل حداقل 4 سال تحصیلی تمام وقت است و شرایط ورود به آن داشتن دیپلم دبیرستان می باشد .دانشجویان پس از قبولی در امتحان ورودی و گذراندن دوره موفق به دریافت مدرک می گردند.
    Diploma: (کارشناسی ارشد پیوسته ) شامل 5 سال تحصیلی پیوسته و تمام وقت است و شرط ورود به این دوره داشتن دیپلم متوسطه است .
    Magister : (کارشناسی ارشد ) شامل 6 سال تحصیل تمام وقت است که بیشتر در رشته های معماری با گرایشهای مختلف موضوعیت دارد .
    PhD: شامل حداقل 3 سال تحصیل حضوری و مکاتبه ای بوده و برای ورود به این دوره داشتن مدرک کارشناسی ارشد الزامی است .

نحوه ارزشیابی مدارک:

کلیه مدارک تحصیلی دوره های آموزشی ذکر شده با مهر و امضای بالاترین مقام وزارت علوم کشور ارمنستان و با در نظر گرفتن تحصیلات تمام وقت حضوری دانشجو معتبر خواهد بود.

    کلیه دوره های تمام وقت حضوری حداقل با 4 سال تحصیل صرفا از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به شرط دارا بودن دیپلم دبیرستان در حد مقطع کارشناسی ارزشیابی می شوند.
    کلیه دوره های تمام وقت و حضوری با حداقل 5 سال تحصیل پیوسته به شرط دارا بودن دیپلم دبیرستان ارزشیابی می شود.
    مدارک با حداقل 6 سال تحصیل پیوسته و تمام وقت و یا 2 سال تحصیل حضوری بعد از مدرک کارشناسی معتبر و در مقطع کارشناسی ارشد ارزشیابی می شود.
    مدارک صادره از دانشگاه دولتی ایروان در رشته های معرفی شده با انتشار حداقل یک مقاله علمی به عنوان پایان نامه که مولف آن دانشجوی متقاضی می باشد ، مورد تایید وزارت علوم ارمنستان و مقامات ذیصلاح ایران خواهد بود.

اطلاعات بیشتر در این زمینه را از وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران جویا شوید.
شرایط متقاضیان دارای مدرک کاردانی:

اشخاصی که دارای مدرک فوق دیپلم هستند به دلیل اینکه در برخی رشته ها مقطع کاردانی به کارشناسی وجود ندارد باید دوره کالج را گذرانده و بعد از آن واحدهای کاردانی را به دانشگاه ارائه دهند تا تعدادی از واحدهای گذرانده شده در ایران بر اساس تشخیص دانشگاه ارزشیابی شوند. برای رشته های الکترونیک ، کامپیوتر ، مخابرات ، قدرت ، مکانیک ، نقشه کشی و نقشه برداری و عمران ( به زبان انگلیسی ) امکان ادامه تحصیل از کاردانی به کارشناسی به مدت 3 سال وجود دارد.

مهرگان سفر ایرانیان درارمنستان= 0037494762979 (وایبر٫ایمو٫واتساپ٫تلگرام٫لاین       imo/viber/telegram/line/whatsapp 0037494762979

...
نویسنده : بازدید : 92 تاريخ : چهارشنبه 23 فروردين 1396 ساعت: 19:13

close
تبلیغات در اینترنت